menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Almelo weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Almelo

Een kundige Payroll uit Almelo helpt u graag verder.

Is payrolling in Almelo iets voor uw onderneming

Medewerkers in dienst houdt in dat het goed met uw onderneming gaat. Het bedrijf gaat dan dusdanig goed dat u het niet allemaal meer alleen af kunt. Maar er zit uiteraard ook een andere kant aan het verhaal over vaste medewerkers in loondienst hebben. Medewerkers in vaste dienst zal ook inhouden extra werk en meer verantwoordelijkheid voor u. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen bijhouden en als werkgever verwacht men van u dat u bepaalde risico’s gaat dragen.

U zult als werkgever ook te maken krijgen met de kenmerken juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke eisen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Als functioneel werkgever bent u ook verantwoordelijk voor alle resterende zaken die bij het werkgeverschap horen, zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarisschalen bepalen en beoordelingsgesprekken houden. Het functioneel werkgeverschap richt zich vooral op de situatie op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap hebben we het vooral over de administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het functionele werkgeverschap zal gemakkelijk uit te voeren zijn, omdat dit gaat om de dagelijkse dingen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Hier loopt u risico’s die u vrij veel geld kunnen kosten zonder dat u daar invloed op heeft. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een personeelslid lang ziek is. Om deze risico’s te ontlopen kunt u een payroll bedrijf in de arm nemen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan overgedragen aan een payrollbedrijf en zo krijgen uw medewerkers op tijd hun salaris.

Wilt u meer weten over payrolling en met name wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Wanneer u in Almelo of omgeving woont is dit de mogelijkheid om van verscheidene payroll experts uit Almelo een offerte te krijgen. U kunt dan zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Almelo u het voordeligst uit bent.

426
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
3.657
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Almelo

Professionele payrollbedrijven uit Almelo

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf op het moment dat u met dat bedrijf in zee gaat. Uw personeelsleden krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u het exclusieve recht houdt op uw medewerkers. Het is dus niet zo als bij een uitzendbureau, dat medewerkers ieder moment bij een andere werkgever aan het werk gezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Wat betekent dat voor u als ondernemer? Er zal op de werkvloer niets veranderen. Uw personeel blijft ook gewoon voor u werken en u blijft ook gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt medewerkers aan, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, heeft functioneringsgesprekken en ontslaat medewerkers. Uw medewerkers en uzelf zullen merken dat er niets verandert tijdens de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer.

Het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, omdat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U hoeft niet meer een personeels- en salarisadministratie meer bij te houden en u bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s. Betalen van dingen zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het loon van langdurige zieke werknemers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit voor uw bedrijf en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat opleveren? Vul dan op deze website uw gegevens in, zodat u diverse offertes in uw postvak ontvangt van payroll bedrijven uit Almelo. Ontzorgen en het besparen op geld, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Pip Rojer, regiomanager in Almelo. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Almelo.

Flexibeler door middel van payrolling

Bent u werkzaam in een branche waar veel werknemers werken met een tijdelijk of flexibel contract? Dan kan payroll helemaal gunstig voor u zijn. Doordat een payroll bedrijf een ABU of NBBU cao heeft, is een wisselende contractduur goed mogelijk. Als u uw personeel zelf in dienst heeft, dan zult u na twee jaar tijdelijke contracten de medewerker in vaste dienst moeten nemen. In de ABU en NBBU cao is deze termijn langer. Een medewerker mag dan maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract voor u werken, voordat u deze werknemer in vaste dienst moet nemen.

Een langere tijdelijke contractperiode is zeker gunstig voor u, maar kan ook positief uitpakken voor de werknemer. Voornamelijk wanneer uw medewerkers studenten zijn, dan hebben zij geen behoefte om een vast contract te tekenen. Toch kunnen zij tijdens hun volledige studietijd verzekerd zijn van een baantje en u kunt middels een langere termijn goede medewerkers langer aan uw onderneming binden.

Met een payrolling constructie blijft u gewoon volledige de controle houden, maar u hoeft geen personeels- en salarisadministratie bij te houden, hebt geen werkgeversrisico’s en heeft niets meer te maken met loonbelasting, met personeelsverzekeringen en pensioenen. Wilt u gauw verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag uw offertes van verscheidene payroll bedrijven uit Almelo aan.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Almelo te zeggen hebben!

img

Louwrens Prins

Zoals aangegeven had Professionals Almelo meteen een degelijke Payroll gevonden. Ik ben dan ook tevreden over deze service. Ik zou Professionals Almelo dan ook aan iedereen aanbevelen.

img

Neele Paules

Bedankt Professionals Almelo voor de spoedige reactie. Jullie hebben het selectieproces een stuk makkelijker gemaakt door kort gezegd de voorselectie op jullie te nemen. Dat heeft mij een boel tijd gespaard.

Professionals uit andere branches in Almelo

Let's Talk

Bij Professionals Almelo staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier